Przepisy kulinarne babci Antoniny
(Przenieś do…)
Strona główna
Ciasta
Zupy
Kluski ziemniaczane
Zapiekanki makaronowe i ziemniaczane
Kuchnia włoska
Przekąski
Potrawy mięsne i rybne
Przystawki
Zapiekanki, placuszki, tosty i naleśniki
Sosy
Sałatki i surówki
Przetwory
Domowe słodycze
Alkohole domowe i drinki
Napoje bezalkoholowe
Dania fit
Koktajle
Desery
▼
wtorek, 15 listopada 2016
NAPÓJ Z MIODU
Składniki:
0,95 l wody
10 dkg miodu
1 g kwasku cytrynowego lub 5 dkg cytryny
Sposób przygotowania:
Miód rozpuścić w gorącej wodzie, wychłodzić, wcisnąć sok z cytryny lub dodać kwasek, oziębić.
Zimą można podawać napój gorący.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz