Przepisy kulinarne babci Antoniny
(Przenieś do…)
Strona główna
Ciasta
Zupy
Kluski ziemniaczane
Zapiekanki makaronowe i ziemniaczane
Kuchnia włoska
Przekąski
Potrawy mięsne i rybne
Przystawki
Zapiekanki, placuszki, tosty i naleśniki
Sosy
Sałatki i surówki
Przetwory
Domowe słodycze
Alkohole domowe i drinki
Napoje bezalkoholowe
Dania fit
Koktajle
Desery
▼
niedziela, 20 listopada 2016
HOT DOG
Składniki:
sałatka warzywna marynowana
parówka
bułka do hot doga
musztarda
keczup
Sposób przygotowania:
Bułkę podgrzewamy i nadkrawamy głęboko wzdłuż.
Kładziemy gorącą parówkę, sałatkę, na nią musztardę i keczup.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz