Przepisy kulinarne babci Antoniny
(Przenieś do…)
Strona główna
Ciasta
Zupy
Kluski ziemniaczane
Zapiekanki makaronowe i ziemniaczane
Kuchnia włoska
Przekąski
Potrawy mięsne i rybne
Przystawki
Zapiekanki, placuszki, tosty i naleśniki
Sosy
Sałatki i surówki
Przetwory
Domowe słodycze
Alkohole domowe i drinki
Napoje bezalkoholowe
Dania fit
Koktajle
Desery
▼
wtorek, 15 listopada 2016
SZPRYCER
Składniki:
50 ml wina białego półsłodkiego
50 ml wody gazowanej
Sposób przygotowania:
Do wysokich kieliszków lub szklaneczek porcjować wino i uzupełniać zimną, dobrze gazowaną wodą.
Porcja 100 ml
Kaloryczność 1 porcji 40 kcal wodą.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz